Klacht: dreigen te betalen

op 10 december 2015 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij krijgen steeds van Cashback 1 of andere rekening van iets?? waar ik me afvraag wat dan? om het verhaal kort te maken heb ik casback bericht gestuurd dat ik niets van ze nodig hebt, dagen later krijg ik bericht dat ik uitgeschreven ben, paar weken later weer bericht dat er een rekening open staat, weer bericht gestuurd en later bericht gehad dat we waren uitgeschreven, een maand later mkbusiness komt om de hoek kijken, dat dit bedrijf zich alleen al laat lenen voor dit soort bedrijven begrijp ik al niet maar dit begint me wel heel veel de keel uit te hangen, voor mij? geef het adres maar even van Cashback, ga ik zelf wel even langs

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit soort bedrijven eens begrijpen dat dit in deze tijd heel vervelend is dat dit soort (mensen) een ander tot aan het bot te vervelen met dit soort zaken, heb mijn tijd voor belangrijkere zaken nodig!!
het is altijd Jan met de pet, ga liever het tuig in Den Haag lekker lastig vallen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door MKBusiness in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKBusiness een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKBusiness

Heeft op 14 juni 2016 om 10:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u vindt dat er onterecht gelden van uw rekening zijn afgeschreven. Wij baseren onze informatie op hetgeen onze opdrachtgevers aanleveren.

Graag wil ik u verzoeken om met inhoudelijke vragen, klachten of opmerking contact op te nemen met onze opdrachtgever.
.

Alle klachten die gemeld zijn door Rob Materman