Klacht: Draft token kwijt

op 17 oktober 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had mijn weekelijkse draft token gebruikt omdat ik fifa 17 had gepreordert. Toen ik hem inzette had ik een heel goed draft team gemaakt maar toen ik me manager koos gaf fifa een foutmelding dus ik startte de game opnieuw op heb ik een draft team zonder spelers en kon ik geen potje vinden. Vervolgens startte ik ultimate team opnieuw op klikte ik op draft moest ik ineens 15k coins of 300 fifapoints uitgeven. Als jullie dit niet geloven ik heb het op camera

Gewenste Oplossing:

Ik wil me draft token terug en omdat ik ontevreden ben zou ik iets extras als goedmakertje erg waarderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door davidriep12