Klacht: Draft – problemen met EA Server

op 06 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist een aantal keer het speltype draft gespeeld en keer op keer zijn er problemen met de ea servers. Hierdoor verlies ik mijn potje en ook mijn geld. Het is belachelijk dat EA hier zelf niks mee doet. In mijn geval speelde ik zelfs de offline speltype en mijn internet werkt perfect. Denk zelf dat het komt doordat er nieuwe pakketjes te verkijgen zijn en het enorm druk is. Maar dit is natuurlijk niet mijn probleem en heb het recht om mijn geld terug te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld (fifa points of coins) terugkrijg die ik verloren ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zlatino