Klacht: download uit productkluis mislukt

op 17 september 2016 over surfspot.nl in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik mijn office 365 proplus studentlicentie wil downloaden uit mijn productkluis wordt ik door gestuurd naar een pagina die niet geladen kan worden. Ik probeer het nu al een aantal dagen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn product geïnstalleerd heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar surfspot.nl over deze klacht.

Bericht van surfspot.nl

7 maanden geleden - Beste Danny, Bedankt voor het indienen van je klacht. We vinden het spijtig dat jij niet (meer) kunt werken met Office 365 Pro Plus. We hebben je een e-mail gestuurd met de juiste instructies om Office 365 Pro Plus in gebruik te nemen. We hopen dat je klacht met de instructies is opgelost. Met vriendelijke groet, Team SURFspot

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door surfspot.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Dann_br1