Klacht: Doucheslang VitalioFlex Comfort lekt

op 09 februari 2018 over Grohe in de categorie Badkamer bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een Grohe doucheslang VitalioFlex Comfort 1500 mm gekocht. Deze blijkt nu te lekken bij de handdouche aansluiting. Bij nadere inspectie blijkt dat dit te wijten is aan een fabrikage fout: er zit teveel ruimte tussen de aansluiting en de schroefdop waarmee de doucheslang vastgezet wordt.

Gewenste Oplossing:

Een reactie van Grohe. Helaas reageren ze niet als ik via de Grohe website een vraag stel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Grohe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Grohe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Walterio