Klacht: Dop Coca Cola Light

op 21 mei 2021 over Coca-Cola in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas moet ik U melden dat ik bij het open maken van een fles Coca Cola light
1.5 Ltr ik mijn vinger licht heb verwond, het koste mij erg veel moeite om de fles open te krijgen, de ‘snit’ zo noem ik het maar even, van de dop was niet goed, normaal als je de dop open draait blijft er een ring achter op de fles. Deze snit was waarschijnlijk niet goed genoeg waardoor hij niet los van de dop kwam.
Het gaat om een fles met de THT van 31-10-21.
Produktcode 104 D04 0303.

Dop is nog in mijn bezit.

Gewenste Oplossing:

Een reactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coca-Cola

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Coca-Cola nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ron Peters