Klacht: Doorschuiven huis naar huis

op 17 augustus 2017 over Portaal Leiden in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Overlast boven buren

Gewenste Oplossing:

Ik woon hier al 7 jaar met plezier tot .Een jaar terug kwam nieuw buren 3jongen woon nu 106 boven mijn huis .Het zijn feest beesten ze lang er hele maal lost tot in de nacht zo 2.00uur ongeveer 3 keer per week is niks is gewoon normaal het zijn kleine jongen mannen zegt portaal .Ik wordt er ziek van harde muziek je slaapt er slecht .Ik heb 3 kleine kinderen 2van 7 jaar en Een van2jaar oud .De boven buren op 106 ze rennen ze springen op de vloeren Ik word er gekken van mijn dochtjes slapen slecht moe op school .met vriendelijke groetjes .Abed Daoudi

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Portaal Leiden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Portaal Leiden nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Abed79