Klacht: Doomsday Heist loyality lll challenge

op 07 september 2018 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

I was playing gta 5 online with 2 other friends we did the loyality lll challenge correctly. But in the last setup a friend of mine were kicked out the misson then i leaved the mission so fast as possible but the loyality lll challenge reseted so we did the whole doomsday heist but didnt get the 275k

Gewenste Oplossing:

Me and my friends want our 275 000 Our names are Marc1017940(thats me and i was the host) Wheelchairzaka and naut621

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marc1017940