Klacht: Doet NIET wat het belooft!

op 09 september 2016 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vd week HG zweet- en deodorantvlekken verwijderaar gekocht. Ik heb dit ook gelijk geprobeerd op een aantal shirtjes zoals op de gebruiksaanwijzing vermeld stond. Een paar keer ingespoten zodat het niet opdroogt, een halfuur in laten trekken en daarna de shirts in de wasmachine. Toen ik ze uit de wasmachine haalde zag ik al gelijk dat er geen verbetering was van de vlekken. Ze zaten er nog steeds en waren ook niet minder geworden. Ik verwacht nu wel een oplossing of compensatie, aangezien de HG producten ook niet bepaald goedkoop zijn.

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing of compensatie voor komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar HG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erg jammer