Klacht: doet na een wandeling pijn

op 02 juni 2017 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb ecco sandalen gekocht ,maar na een uurtje lopen krijg ik last van mijn linkervoet onder de tenen ,nog nooit gehad met ecco schoenen ,loop er al jaren op ..,terug gegaan naar de winkel ,maar die kunnen niets voor mij doen ,dat is het risico als je schonen koopt ,zegt de mevrouw ,wij kunnen er ook niets meer mee.Ja dat geloof ik ,maar ik zit nu met dure schoenen ,waar ik niets aan heb ,is er niet iets waar mee ik geholpen zou kunnen worden .?
Vriendelijke groeten Tiny Lankamp.

Gewenste Oplossing:

al de schoenen die ik hiervoor gehad heb.Nog nooit last gehad .

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]