Klacht: Divisie achterstand na wederom online komen ea servers

op 01 september 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens de laatste wedstrijd van de 5e devisie (moest gelijk gespeeld worden), wordt ik bij het offline gaan van de ea servers door 1-0 acherstand in de 5e minuut van de 1st helft eruit gegooid. Na 2 dagen geen fifa noch battlefield 4 te kunnen spelen op de ea servers, komen de servers online met als gevolg dat ik divisie 5 geheel opnieuw moet doen. Erna kreeg ik een schermpje te zien, dat ik de verbinding had verbroken en aankomende wedstrijden minder coins verdien. Is wel een beetje gek. Misschien een idee om Messi(in vorm) aan de gedupeerden te geven?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mkg