Klacht: direct betalen of anders komt er een deurwaarder

op 28 december 2017 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vrouw werd gisteren gebeld door direct solutions, met dat er nog 94euro openstond van beneluxkorting,nu hebben wij in de afgelopen jaren ,wel weer problemen gehad met soortgelijke bedrijven,dus mijn vrouw betaalde gelijk,ik hoorde het en ben gelijk gaan onderzoeken ,wat dit voor bedrijf was,helaas ,ik was te laat,zag de verhalen en ben er ingestonken.

Gewenste Oplossing:

geld terug laten boeken,zal heel moelijk,vrees ik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jan vos 64