Klacht: Dikke lippen en pijnlijk tandvlees

op 12 september 2018 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dacht ga even googelen omdat mijn mond zo’n zeer doet en mijn lippen…. lees ik al die andere klachten over Sensodyne compleet.. ik heb precies dezelfde klachten. Mijn lippen zijn opgezwollen en tandvlees is rood en droog. Had al een andere tandenborstel gekocht want dacht dat het misschien dáár aan lag omdat die iets harder was dan anders.. maar nú snap ik het. Stop GELIJK!!!

Gewenste Oplossing:

Niet dus!! Ga deze tandpasta nooit meer gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thea Jansen