Klacht: Dikke ijsvormingslaag op magnum almond.

op 09 juli 2016 over Magnum in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Gisteren een doos magnum almond gekocht bij de Albert Heyn. Bij het openen van de verpakking zat er ijsvorming op de magnum. Ook de structuur van het ijs was erg hard. Omdat ik zwanger ben, vertrouwde ik het niet en heb helaas niet mijn magnum kunnen eten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er geen ijsvorming bovenop of op de magnum zit. En het ijs onder de chocolade niet ijsvorming is. Het leek wel alsof het te hard gevroren was. Waarschijnlijk wel, want hij brak ook doormidden. Helaas was dit bij alle 4 de ijsjes het geval.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Magnum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Magnum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lotte van der Veer