Klacht: Diefstal van je domeinnaam !!!!!

op 22 september 2016 over Strato in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige week vrijdag 16 september dacht ik hey dat is wat … wat strato levert…… Nou mooi 1 groot drama !!!!
ik stap over naar hun vrijdags, het weekend kwam ik er al snel achter dat er totaal geen hulp of support geboden werd in de weekenden en na 5 uur (alsof je website of servers nooit geen problemen vertonen buiten hun werktijden pfffff) maar goed ik was al inmiddels klant dus ik denk nouja dan ga ik vast in werking stellen dat mijn domeinnaam verhuist naar hun…. zo gezegd zo gedaan.

smaandag wil ik wordpress installeren nota bene middels hun eigen systeem een speciale snel app omdat snel op je hostingpakketje te installeren…….. nou wordpress werd geinstalleerd alleen kun je zelf niet bij de administratie gedeelte van die wordpresssite om je website enige invulling te geven !!!!! ik inmiddels al voor de 3de keer aan de lijn bij een nummer wat ik ergens op internet heb weten te bemachtigen zal hem hier delen voor mensen die ook zoeken !!! 020 703 8232 verwacht geen ict -ers !!!! want ze weten het ook niet wordt je gezegd door de telefoon en daarmee kun je het dan uitzoeken !!!!

Hallo strato ik gebruik iets wat jullie aanbieden maar wat dus niet werkt !!!!! ik was er klaar mee en heb mij op mijn herroeppingsrecht van 14 dagen (misschien een goeie voor de overige slachtoffers? ) en dus opgezegd per direct ….. lijkt mij logisch kan er niks mee en mensen daar helpen je er ook echt niet mee terwijl het een app van hun is onvoorstelbaar !!!!

maar goed mijn verhuzing was dus nog in volle glorie gaande, inmiddels geen account meer bij strato dus ik kan ook niet mijn domeinnaam doorsturen naar een betere hosting helemaal niets !!!!!!

ook kun je een domeinnaam met .com erachter maar eens in de 60 dagen verhuzien

IK WIST DIT NATUURLIJK NIET !!!!!!!!!!! maar zit nu met een bedrijf waqarvan de domein ergens bij strato nu hangt maar ik niet bij kan terwijl het mijn eigendom is !!!!
mijn bedrijf ligt hierdoor nu compleet plat…..

wat kan ik doen? ik ben voornemens om dit groots in de media te brengen ( ben wel redelijk bekend voor velen)
en aangifte te gaan doen van diefstal !!!!

Gewenste Oplossing:

ik zou heeel tevreden zijn als strato met een rotgang er zorgt voor draagt dat mijn domeinnaam spirituelehulp.com heel snel vrij is en naar of mijn oude hosting terug stuurt fastcomet of doorstuurt naar de nieuwe hoster vimexx

maar dat zal wel niet voor het wekend gebeuren dus rest mij waarschijnlijk niets anders dan toekomstige slachtoffers te waarschuwen........ en aangifte te gaan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Strato in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Strato een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Strato

Heeft op 02 november 2016 om 13:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Johan, ik zie dat je inmiddels het domein hebt wegverhuisd, dus ik ga ervan uit dat het hiermee is opgelost. Ik kan op dit moment niet meer achterhalen waarom je niet in je WordPress kwam, normalerwijze kan dit direct na de installatie zonder problemen, dus ik ga uit van een kleine bug omstreeks die tijd. Veel succes met je website!

Alle klachten die gemeld zijn door johan verweij