Klacht: Deze firma is NIET bereikaar via email en telefoon

op 24 augustus 2017 over De Wit Schijndel in de categorie Camping & Outdoor

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandag 21 augusus begonnen met bellen. Omdat ik op kantoor werk kon ik het lijntje gewoon open houden. Na ruim een uur de verbinding verbroken. Dit diverse malen op de dag herhaald. Nu is het donderdag. Nog steeds geen contact. Email ook niet. Is het bedrijf soms failliet??? Ook het kantoor is niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Contact, meer vraag ik niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar De Wit Schijndel over deze klacht.

Bericht van De Wit Schijndel

9 maanden geleden - Geachte heer Meulstee, We hebben gereageerd op het chatbericht dat u via facebook heeft verzonden.

Reactie van de melder van de klacht louismeulstee

9 maanden geleden - Fijn dat dat is gebeurd! Waarom is het mij niet gelukt om (letterlijk) 4 dagen achter elkaar het bedrijf (kantoor, winkel) te kunnen bereiken? zowel een belastingsdienst als hele grote verzekeraars zijn echt sneller te bereiken. Grote drukte is geen excuus. Daar kun je mijn inziens op inspelen.

Alle klachten die gemeld zijn door louismeulstee