Klacht: Deze ”deurwaarder” gaat de kat van een gezin veilen.

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze ”deurwaarder” bestaat het om de kat van een gezin te gaan veilen. Hij heeft er alle kranten mee gehaald, op 11 mei 2016. Mijn klacht is dat dat voorbij alle grenzen van redelijkheid en rechtvaardigheid gaat. Je veilt een klein huisdier niet. Als het nou renpaarden waren, is er nog een punt. Maar de KAT van een gezin?

Gewenste Oplossing:

Deze ''deurwaarder'' moet hiermee stoppen. Ook vindt ik dat een ongetwijfeld bestaande koepelorganisatie van deurwaarders, deze ''deurwaarder'' een laatste waarschuwing moet geven. Eigenlijk moet hij het vak uit, maar dat zal niet lukken denk ik. Aan de schandpaal ermee.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest te Zoetermeer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest te Zoetermeer nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door topie