Klacht: Derde keer onterecht gezakt tevens volgens mijn rijinstructrice

op 06 juli 2012 over CBR in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu tot aan drie keer het praktijkexamen afgelegd met als resultaat elke keer weer gezakt. De eerste keer reed ik goed alleen te snel op rotondes af. Tweede keer reed ik ook goed alleen net iets te weinig besluitvaardig. De derde keer ging echt super(ook volgens mijn instructrice) en kreeg ik als advies: je inzicht is minimaal en daarom kan ik je niet laten slagen. Waar gaat dit over? alles gaat elke keer goed en het is net of er telkens weer iets verzonnen moet worden om mij te laten zakken. Ik ben van begin af aan al een goede leerling(zegt mijn rij instructrice) en ik ben al 3 keer gezakt. Wat moet ik hiermee aan?

Gewenste Oplossing:

De volgende keer gewoon mijn rijbewijs ipv steeds smoesjes te verzinnen om mij te laten zakken. ( dit vind mijn rij instructrice ook) helaas kun je er niets tegen beginnen en moet je maar geld blijven ophoesten.

Alle klachten die gemeld zijn door D1991