Klacht: De wasverzachter flessen zijn halfvol

Nicole79 op 08 september 2021 over Lenor in de categorie Algemeen, Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dacht voor het eerst ik ga eens een andere wasverzachter proberen maar eenmaal thuis gekomen blijkt dat de flessen maar voor driekwart gevuld zijn. Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Ik heb 3 flessen gekocht en 2 aangevuld met de 3de deze heeft nu nog maar een bodempje. Graag hoor ik van u of dit normaal is. In afwachting op uw reactie verblijf ik. Met vriendelijke groet Nicole

Gewenste Oplossing:

Als ze mij aangeven of dit klopt en zo ja dan stap ik toch liever weer terug op mijn vertrouwde wasverzachter

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lenor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lenor nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicole79