Klacht: De was ruikt onfris.

op 14 mei 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik gebruik al langere tijd ARIEL 3 in 1 pads.Ik was op 60 graden en de natte was droog ik in de droger. Sinds ik de ARIEL 3in1 pads gebruik ruikt de was onfris. Als de droge schone WAS enigszins vochtig wordt ruikt het als heb je spijkerbroeken te langzaam gedroogd. Ik ben zeer ontevreden over het nieuwe produkt.Ik heb jarenlang het wasmiddel ARIEL gebruikt,maar ben nu op zoek naar een ander wasmiddel.

Gewenste Oplossing:

Ik weet hier voor geen oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door van Ek