Klacht: de verwarming /radiator

op 09 mei 2016 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goedendag met Jessica lester ik woon op de kastanje plein 57 ik heb een tijd geleden gevraag voor een monteur omdat de verwarming/radiator van de muur afvalt, hebben ze me door verwijzen naar mampaey , mampaey is 2 keer gekomen kunnen ze het niet maken ze zeggen dat een timmerman moet eerst komen ,ok. voor de 3de keer hebben ze gebeld ja we sturen. de timmerman heb ik een afspraak met de timmerman via mampaey zouden ze 6 mei komen. Zit ik weer thuis te wachten voor de 3de keer vrij genomen van mijn werk, want ik zit niet thuis te niksen en ze bellen maar niet af ik moet bellen ik vind dit helemaal geen service.ik heb nu voor de 4de keer een afspraak met ze gemaakt voor 20 mei (weer vrij nemen) laat maar hopen dat het deze keer gaat lukken.sorry dit moest ik even kwijt.

Gewenste Oplossing:

als ze zijn gekomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j p lester