Klacht: de opleiding is “niet afgerond” (volgens hun), nu moet ik extra betalen

op 09 oktober 2017 over ANWB Rijopleidingen in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb Actie Pakket Winterdeal bij ANWB Rijopleidingen gehad. Na 25 lessen en tussentijdse toets ben ik gestopt. Volgens ANWB heb ik de voorwaarden van dit pakket afgebroken omdat ik nog naar het praktijkexamen moest gaan. Maar 25 lessen was niet genoeg voor mij om het praktijkexamen te doen, dus ik moest extra lessen volgen, maar ik heb besloten om te stoppen bij deze rijschool. Nu hebben ze mij gevraagd om de kosten van specifieke componenten van het Winterdeal Pakket (Trefzeker en Praktijkbegeleidingsboek) terug te betalen, 99,90 euro in totaal.

Gewenste Oplossing:

Ik heb de factuur van 90,90 euro betaald, maar ik begrijp nog steeds niet waarom ik deze moest betalen. Volgens hun heb ik de voorwaarden van de opleiding (en het Winterdeal Pakket) afgebroken omdat ik naar het praktijkexamen niet geweest ben. Ik hoop dat mijn geld terug kan krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ANWB Rijopleidingen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door AnaJansen