Klacht: De nieuwe fles heineken

noahkeesi op 01 april 2013 over Heineken in de categorie Bier

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze doe ik mn klacht over de nieuwe fles van heineken
Al jaren drink ik graag heineken bier maar als echte kenner worden we nu genaaid door de fijne brouwer die tot vorige week altijd goed bier verkocht ik begrijp dus ook niet waarom je als je een nieuwe fles op de markt brengt ook nog de fijne de smaak van het bier ook gaat veranderen echt een slechte zaak want na mijn mening zit ee nu export bier in zoals ze in de 25 cl flesjes doen niet te zuipen dus echt een hele slechte zaak dit ik ben nu gewoon op zoek na lange jaren heineken te hebben gedronken na een ander merk want dit is niet te zuipen meer echt slechte zaak dit.

Gewenste Oplossing:

gewoon onze smaak terug zoals het hoort

Alle klachten die gemeld zijn door