Klacht: De bus Zit niet vol

op 19 augustus 2016 over Pringles in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo hier met toos kruis de kokers zitten gewoon niet vol ikheb er nu 8stuks gehad waar er maar voor de helft er in zitten wat gaan jullie er aan doen anders ik het niet vergoed krijgt dan ga ik naar de krant toe als ikhet wel vergoed krijgt dan graag de smaak original of wel naturel gegroed mevrouw toos kruis eksterstraat 107 7071gm. Ulft

Gewenste Oplossing:

Waneer ik tevreden bent als jullie mij die prinles vergoed bedankt doei

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pringles

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pringles nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tooske01