Klacht: De bedden in Bergblick

op 09 september 2018 over OAD reizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DE bedden in het hotel Bergblick zijn eigenlijk niet te beslapen. Ik heb na de eerste nacht op de bank geslapen omdat dat vele malen beter ging dan in het bed. Toen ik het aan het eind van de vakantie tegen de chauffeur zij kreeg ik als antwoord dan had je het tegen mij moeten zeggen want dan had ik wel een oplossing geweten toen ik vroeg wat voor oplossing zij mij een deur er uithalen en hem onder de matras leggen!!

Gewenste Oplossing:

hou dat maar intern

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OAD reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OAD reizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J van den Hoek