Klacht: Das pech, geld weg

op 30 december 2019 over VerhuurtBeter.nl in de categorie ICT

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik schrijf me in, betaal bijna 50 euro en krijg vervolgens binnen een paar minuten een automatische melding dat ik niet door een creditcheck ben gekomen. Wat voor check? Bij wie? En binnen een paar minuten?
Dus nu gaan ze niet bemiddelen en heb ik dus letterlijk voor niks betaald. Schandalig dit. Wat een stelletje ongelooflijke @[email protected]

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over VerhuurtBeter.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over VerhuurtBeter.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van VerhuurtBeter.nl

1 jaar geleden - Wij hebben deze dame reeds netjes een reactie gestuurd ook via Trustpilot. Mevrouw beticht ons van oplichting en dat we ons niet aan de wet houden. Beide punten zijn onjuist. Wij gaan graag fatsoenlijk met mensen in gesprek. Dat is volgens ons de essentie van feedback. Wij kunnen alleen maar hopen dat mensen ons niet kwalijk nemen dat ze zelf een negatief betaalverleden hebben. WIj raden mensen juist af om aan te melden als ze hierover twijfelen. Bij diensten met een aflopende datum mag de mogelijkheid tot herroeping worden ingetrokken. Dit is wettelijk toegestaan en netjes in de gebruiksvoorwaarden opgenomen.

Bericht van VerhuurtBeter.nl

1 week geleden - Goededag, Echter vinden wij het vervelend om nog steeds hier te horen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hebben ook uw ervaring een tijd geleden behandeld en hebben ook een aantal zaken extra benadrukt en makkelijker gemaakt in onze voorkant bij het aanmelden. Zo is er een extra link geplaatst met lees-de-voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen kan komen te staan als je toch besluit om voor Premium aan te melden. Iets meer context: De aanmelding bevat onder andere een automatische kredietcheck. Het aanmeldgeld van 50 € (toentertijd 40 €) wordt hier vooral voor gebruikt. Dit is terug te lezen in onze voorwaarden en tevens de reden dat restitutie niet mogelijk is. Met vriendelijke groet! Team Verhuurtbeter.nl

Alle klachten die gemeld zijn door LCNJ