Klacht: Darm klachten op werk

op 13 augustus 2018 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was 12 augustus 2018 langs Kfc Alkmaar geweest. Tijdens mijn pauze ging even hotwings halen bucket’ na ongeveer 2 uur begonnen de klachten ik werk zelf in een winkel en had erg last van. Me darmen buik waren helemaal van slag kwam de wc niet meer uit. Dag er na zelfde dit is trouwens niet de eerste keer maar dit maal was het wel het ergste .

Gewenste Oplossing:

Opnieuw mijn eten, en de klanten die in de zaak kwamen moest ik teleur stellen geen idee wat de oplossing kan zijn voor de rest!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1010mm