Klacht: Dacht lekker wat eten voor t slapen…

op 20 februari 2018 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had eten gehaald met een medium Pepsi cola , thuis aangekomen nam me vriendin een slok van de cola en het was echt vies geen cola kwam in de buurt dus hop ik weer de auto in volgens terug na KFC eenmaal aangekomen met bon en cola , kreeg ik een nieuwe cola en gaf aan dat me eten koud aan t worden was moest die het koude eten terug hebben waarop ik zwaar geïrriteerd was , want dat heb ik bij me vriendin laten staan zodat zij vast kon eten. Ja zei die dan kon hij er niks aan doen baal gwn want het kost al genoeg en dan rij je nog eens extra omdat hun een fout gemaakt hebben en wat krijg ik koud eten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het op een realistische manier wordt opgelost
Zodat Ik niet de dupe ben van de door hun gemaakte fout!
Anders is het de laatste keer dat ik nog bij de KFC ben geweest en zal negatieve recensies achterlaten

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RM1991