Klacht: Cv ketel

Seyfullah op 14 december 2021 over Bonarius Verwarming in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 2 maanden wachten op Bonarius is er uiteindelijk een monteur gekomen voor ons ketel die storing aangaf Monteur heeft onderdelen gedemonteerd en los naast ketel laten liggen en is weggaan omdat het ketel gevaarlijk is en dat hij niks aan kan doen en dat weer een ander bedrijf moet komen voor verdere handeling,ik zou teruggebeld worden is niet gebeurt nu zit ik zonder verwarming in de kou zonder een ketel

Gewenste Oplossing:

Dat het Zo snel mogenlijk word gerepareerd dat ik weer verwarming in me huis heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bonarius Verwarming

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bonarius Verwarming nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Seyfullah