Klacht: Coupon geannuleerd en geen reactie op vragen

op 07 mei 2016 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hotelkamerveiling annuleert gewonnen coupons met de reden dat de betreffende hotels en slechte boekingsmogelijkheid hebben voor deze coupons. Geld krijg je niet terug, Wel een waardebon die je bij een volgende gewonnen bieding kunt inleveren.
Wel vreemd dat je nog wel kunt bieden op deze hotels.
Wanneer je een e-mail stuurt naar de klantenservice krijg je geen reactie, uitgezonderd één automatische reply, dat het door de lancering van de nieuwe site langer duurt dan je gewend bent. In mijn geval wacht ik al langer dan één week op een simpel antwoord. Dit geeft mij een héél slecht gevoel over de betrouwbaarheid van hotelkamerveiling.nl

Gewenste Oplossing:

Ik ben te vreden wanneer hotelkamerveiling.nl het geld van de geannuleerde waardebon terugstort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peterjjoo