Klacht: Correctie inschrijving gba met terugwerkende kracht

op 05 oktober 2017 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 juni 2017 j.l. heb ik mij ingeschreven bij de gemeente Rotterdam. Van de hoofdbewoner mocht ik mij met een briefadres inschrijven. Tijdens de inschrijving gaf ik dat ook duidelijk aan aan de baliemedewerkster. Een maand later reeg ik een bevestiging van de gemeente waarin stond dat ik stond ingeschreven als bewoner. Dit heeft weer voor problemen gezorgd voor de hoofdbewoner waarna deze tevens een correctieaanvraag heeft ingediend. Zelf heb ik dan ook schriftelijk en online en correctieaanvraag met terugwerkende kracht ingediend per 1.6.2017. Ik weet niet welke stappen ik nu nog zou kunnen nemen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou zeer tevreden zijn wanneer mijn gba inschrijving per direct gecorrigeerd zou worden met terugwerkende kracht vanaf 1-6-2017.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr. Van Niel