Klacht: contributie afgeschreven privilege lid pretium

op 17 juli 2012 over Pretium in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze wil ik melden dat er 80 euro is afgeschreven omdat ik lid ben van privilege pretium. Ik heb me nooit aangemeld en heb nooit wat getekend. Ik heb het bedar laten stoneren, maar ik moet mijn lidmaatschap opzeggen en wel betalen. Ik ben nooit lid geworden.

Gewenste Oplossing:

Niets betalen en geen member zijn van pretium

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pretium in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pretium een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door hartog71