Klacht: Continu uitkering afwijzen!

op 06 oktober 2016 over gemeente Tilburg in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste

Zoals iedere burger heb ik naar mijn mening recht op een uitkering,helaas wordt die nu voor de zoveelste keer afgewezen dat terwijl ik alle verplichtingen ben nagekomen ! ik vraag mijn eigen af hoe dit zomaar kan en mag gebeuren ,mijn sterke vermoeden is dat dit gewoon puur pesterijen zijn terwijl ik nogmaals alle verplichtingen na ben gekomen ik ben momenteel zelfs dakloos heb een medisch dossier in het chronische kader waarbij medicatie noodzaak is! Ook ben ik niet meer verzekerd en kan zo mijn medicatie niet halen/betalen het betreft anti psychotica,slaap medicatie,rust en antidepresieva

Gewenste Oplossing:

Graag mijn uitkering op korte termijn rond te maken zodat ik mijn eigen kan onderhouden ! Net als elk ander burger
Ook hoop ik dat er kan worden mee gekeken naar woonruimte

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over gemeente Tilburg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over gemeente Tilburg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ludopruissen