Klacht: Concertkaarten niet beschikbaar

op 17 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

OP 8-9-12 KRIJG IK EEN MAILTJE DAT DE KLACHT IS OPGELOST.
DIT IS PERSE NIET WAAR!!!! IK HEB NOG STEEDS GEEN GELD!!!!!

Ik heb in Januari 2 kaarten voor Andre Rieu gekocht en meteen betaald: 240Euro. 3 dagen voor het concert eind Juni krijg ik een mail dat de kaarten niet beschikbaar zijn en ik kan mijn geld terug krijgen. Echter melden ze niet dat dit weer 30 dagen duurt. Dit hoor ik pas later als ik weer informeer. Nu 55 dagen later heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Schandalig dat je op deze manier aan rente kunt komen. Stel dat dit enkele honderde mensen zijn geweest. Ik vind dit echt oplichting!!

Met vriendelijke groet,
Micke Willemsen

Gewenste Oplossing:

Ik begrijp dat er soms kaarten tekort kunnen zijn, maar geef de mensen dan dezelfde dag nog hun geld retour.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 17:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Ticketloket.com beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Micke Willemsen