Klacht: Coins fifa munten verdwenen

op 27 april 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Was woensdag ochtend mijn ultimate team aan het verkopen had al 303k en ineens stond er 0 munten heel raar en erg vervelend dit heb nog drie spelers over van het team James rodriguez Sergio ramos dani alves had de rest al verkocht dat was Bale Neymar griezman zwart met 86 algemeen iniesta modrid enzo zie foto

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn coins terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yildirim40