Klacht: Chesterfield sigaretten

op 11 februari 2018 over philip morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al een tijd chesterfield sigaretten. En het valt mij de dat de sigaretten tegenwoordig waardeloos zijn. Elke keer als ik mijn as wil aftikken valt het kopje eraf en moet ik weer mijn sigaret opnieuw aansteken dit gebeurd wel 3x bij 1 sigaret. Ik word hier moedeloos van en snap niet hoe moeilijk het is om de shag normaal in een filter te zetten. Zonde van mijn bank en tafel en stoel en jas en broek waar nu allemaal brandgaten in zitten heel jammer dit.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als de sigaretten normaal in elkaar worden gezet zonder dat mijn kop er elke keer afvalt.
Beetje compensatie voor het geld wat ik eraan uitgeef zou beter zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over philip morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over philip morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jverhagen10