Klacht: Celblok h

op 25 mei 2020 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vond dat celblok h met een brut einde kwam het verhaal is nog lang niet klaar en kan zo niet stoppen heel veel mensen verlangen naar een seizoen 5 omdat je zo een goeie serie niet kan laten eindeigen met nog zoveel veel vragen van de kijkers ik ben dit niet gewent van jullie

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als er een seizoen 5 komt met een vredig einde

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yoekslobbe