Klacht: Canon image garden is hemeltergend slecht

op 23 december 2017 over Canon in de categorie Digitale Imaging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met canon Cd label print kon ik een CD label maken naar eigen inzicht, en met eigen indeling. Canon Image Garden vertelt mij hoe ik mijn CD label in kan/moet delen. De mogelijkheden zijn zeer beperkt, het programma is zeer gebruiksonvriendelijk. MAG IK AUB CD LABEL PRINT TERUG. Dir programma is dusdanig hopeloos dat mijn nog behoorlijke nieuwe Canon printer de deur uit gaat.

Gewenste Oplossing:

Als ik zelf kan bepalen hoe een CD label er uit gaat zien. Bv alleen maar tekst, Desgewenst 10 regels tekst. Ik wordt nu echt helemaal ziek van het Canon keurslijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Canon

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Canon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EX-Canonfan