Klacht: camera doet het niet meer

op 14 oktober 2016 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds vandaag doet mijn camera het niet meer. Eerst kon ik alleen nog maar selfies maken en de functie niet omdraaien naar het nemen van gewone foto’s en plots krijg ik de mededeling “Helaas, camera is gestopt”. Opnieuw opstarten en zelfs batterij verwijderen en weer plaatsen helpt niet. Wat te doen, is dit een software- of een hardware-probleem? De telefoon is net 2 weken weggeweest voor een complete reset …

Gewenste Oplossing:

Als iemand een oplossing voor bovengeschetst probleem aandraagt, zodat ik weer foto's kan nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Parsifal