Klacht: Cadeaubon 50,-

op 19 oktober 2016 over Pabo in de categorie Internetshops - Erotiek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Ik heb laatst (17-10-16) een cadeaubon twv 50,- gekocht op vakantieveilingen.nl en bij het invoeren of verzilveren van de code komt er een melding dat de actiecode niet geldig is! Dit zorgt voor veel teleurstelling en was ik niet instaat de betaling te voltooien, aangezien ik uitging van een korting die ik zou krijgen.

Met vriendelijke groet

Gewenste Oplossing:

Wanneer de code het wel doet, en ik recht heb op de 50,- korting om zo mijn bestelling af te maken met de voor mij gekochte kortingsbon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pabo over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Pabo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pabo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pabo

Heeft op 25 oktober 2016 om 08:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 20 oktober jl. hebben wij de auteur van deze klacht telefonisch geprobeerd te bereiken. Dit is tot tweemaal toe helaas niet gelukt.
Vervolgens hebben die dag wij per email een 7-tal tips opgestuurd. Helaas hebben wij hier tot op heden geen reactie op gekregen. We gaan er vanuit dat het de auteur van deze klacht zal lukken om met deze tips de voucher te verzilveren. Daarom sluiten wij bij deze de klacht af.

Met vriendelijke groet,
Monique
Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door Bjorn96