Klacht: Brutaal en onvriendelijk personeel

op 30 mei 2016 over Big Bazar in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de nieuwe big bazar in Veldhoven gegaan voor actie schoenspanners,
Ik kon ze niet vinden in de winkel,waarop ik een personeelslid hierop aansprak,waarop als antwoord JA DAAR ACHTERAAN ERGENS IN EEN VAN DE REKKEN.nogmaals gekeken,ik kon ze niet ontdekken. Iemand anders er op aan gesproken,waarop als antwoord WHA !DAAR BEN DE GISTEREN OK AL VOR GEWIST.geklaagd bij de kassa, deze medewerkster, zou het door geven,
Aan wie???? Geen idee.
Dit is voor mij de eerste en de laatste keer dat ik bij BIG BAZAR binnen ben geweest. Afz een erg boze klant!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als, ik netjes geholpen word door vriendelijk en behulpzaam personeel.Ik begrijp dat het meestal zeer jonge mensen ( kinderen!) zijn die er werken, maar zij moeten er op gewezen worden om zo niet met klanten om te gaan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Big Bazar over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Tommmie