Klacht: Bruine rommel in het 30cl flesje

op 19 mei 2020 over Heineken in de categorie Bier

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik schonk vandaag mijn flesje heineken pils 30cl leeg en in het laatste gedeelte zat een bruine viezigheid. Geldiv tm sep-20 nr 0068528A124 01336. Ik het flesje bewaard en ook de bruine rommel. Laat maar weten of u er belangstelling voor hebt of moet ik het maar weggooien.
0620401570
Graag uw reactie.

Gewenste Oplossing:

Laat maar weten of het 1 flesje is of dat het er meer kunnen zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Heineken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Heineken nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]