Klacht: Broek verpest door gebruik van Vanish

op 09 september 2018 over Vanish in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zaten saus vlekjes op mijn vriend trainingsbroek . Ik heb deze behandelend met Vanish en vervolgens ontstaat er allemaal grote chloorvlekken op de plaatsen waar de saus vlekjes zaten . Hele broek is verpest en helaas kan ik deze niet meer in de winkel kopen, omdat het een speciale editie is trainingsbroek van het merk Chasin. Wat vlekken moet verwijderen veroorzaakte Vanish juist grotere vlekken!

Gewenste Oplossing:

Ik zal het fijn vinden om een reactie te krijgen van het bedrijf en om samen tot een oplossing te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanish

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stephanie91klaveren