Klacht: Brandenden ogen met anti prik

op 27 juli 2017 over Zwitsal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag een klacht indienen me zoontje van 18 maanden had ik gisteren met zwitsal anti prik gewassen kwam beetje van de shampoo in zijn ogen en had super erge last van zij ogen en nog steeds heeft hij er last van

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten waarom mijn zoontje zijn ogen rood werd terwel er op de shampoo staat met anti prik maar dat is geen anti prik als hij nog last van zijn ogen heeft ga ik ermee na de dokter en laat ik het aan het dokter en mijn advocaat over want dit kan niet en mag niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwitsal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwitsal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ozcan oglak