Klacht: Bonnen die niet geldig meer zijn

op 20 juni 2016 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via marktplaats heb ik destijds 2 waardebonnen gekocht voor een hotel in Veessen.
Nu wil ik dit boeken, maar de website van Hotelkamerveiling is vernieuwd. Dit betekend dat een bon van de ene op de andere dag niets meer waard is. Deze kunnen dan ingewisseld worden als je een bod doet op een nieuwe bon. Maar alleen als je de oorspronkelijke bieder bent. Ik heb ze gekocht via Marktplaats, dus kan ze weggooien!

Gewenste Oplossing:

Als men een oplossing aanbied om dit te kunnen inwisselen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cormol