Klacht: bol staande spekjes verpakking

op 05 februari 2018 over Zwagerman Vleeswaren in de categorie Slagerijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Vandaag 5 februari hebben we spekjes gegeten uit een bol staande verpakking die houdbaar was tot 24 feb., nu na enig googelen kom ik erachter dat ze bedorven kunnen zijn de smaak en kleur was wel normaal maar de verpakking van het duo pak stond echt goed bol. mijn vraag is wat is uw ervaring is er een kans dat we ziek worden??

Met vriendelijke groet Manon Noordhoek.

Gewenste Oplossing:

In ieder geval een reactie !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwagerman Vleeswaren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwagerman Vleeswaren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manon Noordhoek