Klacht: Bodyguard

op 10 oktober 2016 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ontzettend veel zin hadden wij in de musical the bodyguard. Romy scheen zo ontzettend goed te zijn en hadden dan ook de hoop haar te treffen op zaterdag 8 oktober 2016. De musical begon en er was bekend dat romy niet zou spelen, maar goed je gaat er vanuit dat het alsnog goed gaat. Helaas was dit minder waar en hadden wij de understudy tjindjara metschendorp. De eerste noot was al flink mis, we dachten die herstel zich wel. Maar niets was minder waar.. het werd erger. Toen ze flink naast de noot schoot durfde ze niet meer uit te halen. Na de pauze was dit nog steeds hetzelfde en mensen klapten niet eens meer. Na de pauze is het helaas niet verbeterd en bij I will always love you was het niet wat het wezen moest. Het kwam niet eens in de buurt. En dat terwijl haar \’zus\’ ontzettend goed zong. We waren met zijn 4en echt ontzettend teleurgesteld ondanks dat de rest van de musical wel super was.

Gewenste Oplossing:

Dat wij opnieuw naar de musical mogen en dan met romy haar zelf. Aangezien je dan de echt beleving hebt van een musical met goede zang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eventim

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eventim nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kw25