Klacht: blijf edr brieven krijgen

op 18 augustus 2017 over EDR Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik blijf brieven krijgen van EDR van een schuld die ik niet heb. heb meerdere brieven naar hun verstuurd met daarin het verhaal achter die zogezegde schuld. maar o.a van 1 schuld 7 jaar na dato blijven ze nog brieven erover sturen, en de andere is van bijna 3,5jaar geleden

Gewenste Oplossing:

dat ze stoppen met die brieven over de onterechte schulden. ik heb genoeg schulden en als het een schuld van mij was kom ik daar ook over uit. want zoals ik zeg er kan nog wel meer bij, maar als t niet een schuld is voor wat ik ben aangegaan dan mag ik daar ook voor uit komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar EDR Incasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door EDR Incasso in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Trojkapink77