Klacht: Black Ops 3 Black Market

op 17 mei 2016 over Activision in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik opende zeven Common Supply Drops alleen kwam er niks uit de Supply Drop. Dus nu ben ik 70 Cryptokeys kwijt. Ik probeerde het telkens opnieuw alleen vind dit wel erg jammer. De Camo’s of wapens zijn niet ontzichtbaar gekomen want er kwam ook niks nieuws bij mijn wapens te staan.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik mijn Cryptokeys zou terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Activision

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Activision nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TBenjamins