Klacht: blaasje in mond

op 16 juni 2016 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb laatst Sensodyne MultiCare gekocht. nadat ik er een paar dagen mee gepoetst heb kreeg ik allemaal gevoelige rode plekken in mijn mond, zoals aan de binnenkant van mijn onderlip, verhemelte, onder mijn tong en mijn tandvlees ging kapot. nadat ik stopte met het gebruik van MultiCare gingen alle plekjes vanzelf weer over.

Gewenste Oplossing:

ik wil alleen dat Sensodyne weet dat dit bij mij gebeurd is en misschien nog bij andere gebruikers. ik gooi MultiCare weg en gebruik mijn oude vertrouwde Sensodyne weer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nieki